Valmis maalaushomma!

SAMSUNG

Tadaa! Kyllä, maalauksen oppituntien jälkeen huone on maalattu, eikä kukaan ikinä arvaisi, että pinnan alla kytee vähän tapettia. Siis ellen olisi tässä blogissa sitä kaikille toitottanut. Eikä siihen maalaukseen nyt koko lokakuuta mennyt, vaan kolme päivää, kaksi kerrosta pohjamaalia ja yksi kerros pääväriä.

Vinkki  Laske riittoisuus aina yläkanttiin. Kun ostat pääväriä 9 litraa ja kuvittelet sen riittävän huokoiseen seinään noin 28 seinäneliöön, olet väärässä. Maalaa yksi seinä kerrallaan ja päätä jo aluksi mikä seinä jää valkoiseksi, kun maali loppuu kesken.

Tämän kuvan oikeassa laidassa on se meidän valkoinen varaseinämme, jonka kohdalla maali loppui. Mutta se on ihan järkevän näköinen ja korostaa kivasti tuota harmaata väriä.

Olen muutenkin tosi tyytyväinen valitsemaani harmaaseen. Meillä mentiin sitten loppuviimein Tikkurilan sävyllä Tuhka ja maalilla Jokeri. Täällä on inspiraatio kuvia siitä, milät harmaa seinä voi muuten parhaimmillaan näyttää.

Tähän loppuun voisin tarinoida kunnon sisustusblogin tapaan kuinka olen asetellut jalkalampun nurkkaan korostamaan muuttolaatikoiden pahvia ja luomaan kontrastia pistorasian kanssa. Lisäksi kotiavaimet pöydällä antavat huolettoman kuvan kodin asukkaasta ja luovat kiinnostavan yksityiskohdan pöydän valkeaa pintaa vasten. Tai sitten ei.

Ai niin, ei meillä enää eletä noin askeettisesti, vaan laatikoita on purettu ja mattoja ja muita aseteltu. Niistä lisää myöhemmin!

Terkuin, Remppa-Martta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s