Kierrätystehdasta kohti

image

Pari tuntia sitten pyörähti käyntiin jokakeväinen Kierrätystehdas-tapahtuma Kaapelitehtaalla ja sinnehän Marttakin suuntaa. Tänään vien ilmaistorille tuon toisen Ikea-kassin. Ilmaistorin idea on yksinkertainen: tuo tullessas, vie mennessäs. Kassissa päälimmäisenä piileskelevä kassi tosin joutuu valitettavasti suoraan roskiin, sillä Kiinasta 2008 ostettu veska on siinä kunnossa, että se ei edes ilmaisena kelpaa kellekään. Mutta kassin alla on ainakin kolme paria housuja, pari neuletta, muita laukkuja ja sen sellaista, jotka toivottavasti löytävät uudet omistajat Kaapelilla.

Toinen Ikea-kassi on täynnä SER-jätettä, eli sähköromua. Ne viedään huomenna, kun miehistä apulihasvoimaa lähtee mukaan. Ihanaa kipata vihdoin pois kaksi-kolme vuotta sängyn alla säilytetyt rikkinäiset dvd-soittimet (niitä on kaksi), digiboksi, hiustensuoristin, lamppu ja sopivasti ennen vappua rikki mennyt vedenkeitin.

Toukokuu on aina Martalle siivouskuukausi, osin johtuen siitä, että usein tässä vaiheessa työt vähenee ja opiskeluhommat samoin. Osin siivoilu johtuu siitä, että luovutan taas Helsingin residenssin toisen puuhastelijan käyttöön (puuhastele paljon täällä Maija!) ja siirryn itse Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun! Laitoin huutomerkin vielä Turun perään, koska Turku on ihana.

Kierrätystehdas on auki la 4.5 ja su 5.5 10–17, sähköromua kerätään Kaapelitehtaan pihalla ilmaiseksi.

INFO: Ensi viikolla lauantaina 11.5 Kallion kirppis goes Suvilahti. Kattilahallissa tavara vaihtaa omistajaa klo 12–16. Viimeksi jono kiemurteli kuulemma pitkänä, eli ajoissa paikalle ja parhaat keväthermot messiin!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s