Siivouspäivän sato

Nämä juuri saatiin purettua…

…kun nämä jo kannettiin kaapin täytteeksi. T-paita ja musta neule ovat Martan kalakaverille yllätyksenä!

Martta sai juuri Ikea-kassit, rinkan, repun ja pahvilaatikot kesän Turun seikkailun jäljiltä purettua, kun jo tuli Siivouspäivä. Eli toisin sanoen kirppispäivä, jolloin ihmiset pistävät pystyyn kirppareita pitkin kaupunkia.

Hellurei, sitten mentiin! Meinattiin mennä vain yhteen kaverin kirppispaikkaan, mutta mentiinkin aika moneen sitten. Reissu alkoi Fredrikintorilta, jossa oli paljon sekalaista tarjontaa puuhelmistä diskohiuspantoihin. Myyjät olivat aika nuoria. Siis nuoria verrattuna seuraavaan paikkaan Tarkk’ampujankadulla, jossa oli vähän vanhempia rouvia, mutta erittäin charmantteja ja heillä oli laadukkaita koruja ja vaatteita myynnissä ja yksi satavuotias keinutuoli. Siitä kadun toisella puolella oli astetta rokkaavampien herrojen myymälä  (se oli ehkä tämä). Heillä oli tarjolla muun muassa farkkuliivejä kolmen euron sopuhintaan. Jatkoimme vielä Tehtaankadun kirpparille, josta ystäväni neiti N. osti upean cashmir-sekoitteisen viitta-asian (huom. ei ponchon) ja miksikäs sitä lopettaa, kun olimme vain korttelin päässä itsepalvelukirppis Kaivopuiston Kanuunasta. Huh! Ai niin, kävimme myös Kapteeninkadulla, mutta siellä emme katselleet kirppistarjontaa, vaan meidät houkutteli sisäpihalle grillimakkarat.

Loppusaldo:

Eläinkuosinen ohut  paita, 3e

Puuhelmet, 1e

Diskohiuspanta, lahja neiti N:ltä!

Mustat farkut, 1,70e

 Kalakaverille:

Musta neule, 1e

T-paita, 1e

Ehkäpä ensi Siivouspäivänä Martta voisi panna pystyyn oman kojunsa. Tosin, kuten bisnesnaiset ja -miehet tietävät, on lokaatio kaiken myynnin a ja o. Fredrikintorilla kuhina kävi kuumana, mutta syrjemmällä kuulemma hierottiin vähemmän kauppoja. Keskittäminen siis kannattaa, tietäähän sen S-ryhmäkin!

Roposia taas säästäneenä, Martta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s