Vuokrakodin seinät

Vuokrakodin seinät ovat usein seksikkään maalarinvalkoiset, eikä niille saa tehdä mitään brutaalia, kuten vaikkapa naulata asumisviihtyvyyttä edistäviä tauluja paikoilleen. Oma vuokranantajani on huipputyyppi, joka jopa kustansi tämänhetkisen maalin asunnon seinäpinnoille. Tosin allekirjoittanut ne seinät maalasi apuvoimineen. Vuokranantajalla ei siis varmaankaan olisi mitään sitä vastaan, että kiinnittäisin muutaman taulun seinille. Mutta, mutta. Kun talo on 1930-luvulta ja seinät kiveä, niin niitä tauluja ei millään heikoimmilla taulunauloilla seinään taota. Siksi homma onkin jäänyt.

Tylsä ja kalpea seinä.

Yllättävä ja hieman epäilyttävä seinäkoriste saapui liitutaulukalvojen muodossa. Sain tuttavalta yli jääneet kaksi rullaa kyseistä mustaa kalvoa Hoppu hallista eli Hobby Hallista, ja ajattelin antaa lastenhuoneista tutulle liitutaululle mahdollisuuden. Tarkan mittaamisen ja asettelun tuloksena saimme apurin kanssa kalvot paikoilleen vierekkäin ja melkein ilman ilmakuplia.

Kalvon liimapinta on erittäin hentoinen, luultavasti siksi, että sen saa sitten aikanaan helposti pois tärvelemättä seinän maalipintaa. Toinen kalvoista kuitenkin kupruilee siihen malliin, että liimapinta on liian heikko. Kokeilen siihen seuraavaksi liimasprayta, joka on kevyt liimasuihke.

Hauska seinä!

Liitutaulukalvo toimii kupruilua lukuunottamatta aika moiteettomasti. Vastuu taiteesta jää vain asukkaalle, eli Martalle. No, ehkä panen vieraat taiteilemaan siihen. Nyt kuvituksena on Valpojken-hahmon pää ja graduun liittyviä mindmappeja.

Vasara piilossa, Martta

Kuprulle meni. Tilanne korjattiin sinitarralla ja liimasprayllä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s