Kuvia viikonlopulta

Lauantaina oli viisikymppiset. Tai oikeastaan kahdet 25-vuotiskekkerit, mutta ne oli pantu hulvattomasti yhteen viisikymppisiksi. Sankarit olivat koko päivän valmistaneet herkkuja, joita pääsimme kanssavieraideni kanssa nauttimaan. Osa vieraista oli tullut maakuntajunalla maalta saakka. He kertoivat tarinoita Pirkanmaan markkinoista ja hevosista.

Isäntäpari (joka ei oikeasti ole pariskunta) oli hermostunut, kun nostimme alkumaljan Gin & Tonicia. Sitten he saivat Lapponia-likööriä lahjaksi. Maakuntien ystävät kehuivat liköörin olevan keski-ikäisten herkkua.

Turhaanhan ne sankarit sitten hermoilivat. Itsetehtyjen lihapullien lisäksi oli Manchego-juustoa, nizzansalaattia ja marinoituja paprikoita. Ai että. Näinä karppauksen aikoina opimme juhlissa, että leipää ei enää kannata varata puolta limppua per juhlija. Sitä ei oikein tahdo kulua. Kunnon karppaajatkin kuitenkin lapioivat naamaansa vanhanajantyyliin (eli lastenkutsutyyliin) rakennettuja jäätelokakkuja. Tuosta lastenkutsujen klassikosta pitääkin tehdä oma postaus joku päivä.

Seuraavana päivänä brunssin jälkeen oli paraati Kallion läpi. Ystävämme Klaus liittyi spontaanisti viimeiseen rumpuriviin ja mätki menemään muiden mukana. Hän on maakunnasta, mutta todettakoon, että Klaus tunsi biisit aika hyvin, koska on ollut nauhoittamassa niitä. Glitteritakkia ei ollut, mutta se ei haitannut! Me muut hurrasimme sivusta sambaajille, koska emme ole niin lahjakkaita rumpaleita. Ja osa meistä oli maakunnista.

Maanantaina taas sorvissa kiinni, Martta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s