Lavasteet, eiku kalusteet –lavakalusteet!

Rahtilavat, nuo tavaratalon aamuvuoroista tutut puiset pökkylät tulevat kahdessa koossa: vähän isompana FIN-muodossa ja vähän pienempänä EUR-mallissa. Visionääristä sisustajaa lavat kuitenkin kutkuttavat muutenkin kuin rekassa. Yllä olevan pikkuruisen pöydän löysin Perobasta. Älkääkä luulkokaan, että Martta olisi sen kotiinsa ostanut, ehei. Aion jostakin vielä dyykata lavoja ja rakentaa omin käsin ihan omanlaiseni pöydän.

Ja sitten joku kaunis päivä vielä rakennan myös tällaisen sohvan. Ihana ja näppärä vaikka pihalle tai kuistille. Tämä idea oli päässäni pitkään, kunnes sohva tuli vastaan kaikessa rosoisuudessaan Helsingin yliopiston Tiedekulmassa Aleksanterinkadulla.  Samalla pääsevät käyttöön vanhat räsymatot. Älkää vaan heittäkö pois niitä mummojen käsinkutomia räsymattoja, niitä kun ei kukaan enää tee, mutta käyttöä niille löytyy kyllä.

Sisustusliike Perobassa räsymattoja oli myös myynnissä. Räsymatoista saa myös ommeltua isoja lattiatyynyjä, joita voi kesäpäivänä raahata vaikka rannalle.

Kesäpäivät mielessäin, Martta

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Lavasteet, eiku kalusteet –lavakalusteet!

 1. moi martta, täällä yks lavahullu, löysin niitä, ison kasan, siellä oli pieni, jonka jaksoin kantaa, reppuni ja koiran kanss bussiin, nyt se on parvekkeen pöytänä, jos saan jonkun ison auton omistajan hakemaan lisää niitä, pääsen väsäämään niitä, paikka on Olarissa. tässä hiukkasen ideoita noista:))
  http://www.homedit.com/25-more-ways-of-turning-pallets-into-unique-pieces-of-furniture/

  http://www.homedit.com/21-ways-of-turning-pallets-into-unique-pieces-of-furniture/

 2. moi martta, yks lavahullu täällä, löysin ison kasan niitä, yks oli pieni, jonka jaksoin kantaa, repun ja koiran lisäksi, bussilla mentiin kotiin:), nyt se on parvekkeen pöytänä, tässä hieman noita ehdotuksia, jos saat niitä oikein monta, jos saan jonkun ison auton omistajan hakemaan niitä lisää mulle,niin ei ainakaan noita ideoita puutu, lavakasa on Olarissa

  http://www.homedit.com/top-11-ways-of-turning-pallets-into-furniture-for-outdoor/

  http://www.homedit.com/top-11-ways-of-turning-pallets-into-furniture-for-outdoor/

  http://www.homedit.com/21-ways-of-turning-pallets-into-unique-pieces-of-furniture/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s